overlay
8:e oktober, 2015

Nya medarbetare och tydliga roller

Med nya krafter i företaget och en tydlig rollfördelning blir vi nu en ännu starkare samarbetspartner för de ledande företagen i tillverkningsindustrin.

Våra senaste investeringar i ny maskinutrustning gör vår produktion snabb, flexibel och kvalitetssäkrad. För att kunna erbjuda plåtbearbetning i världsklass är människorna lika viktiga som tekniken.

Produktionsledning och kundservice är centrala funktioner där vi nu hälsar två nya medarbetare välkomna till Andrénverken. Boel Gustavsson tillträdde som produktionschef i början av augusti och Lenita Ihregren är vår key account manager sedan slutet av september.

– Det här är en chans jag bara inte kunde tacka nej till, säger Boel. Jag är en industrimänniska som gillar produktion och jag har under 20 år haft produktionsinriktade arbetsuppgifter av olika slag.

Senast har Boel varit anställd hos en av Gnosjötraktens många leverantörer till fordonsindustrin och har gott om nyttiga erfarenheter med sig i bagaget.

Renodlad produktionsledning

– Att få leda produktionen på Andrénverken är en spännande utmaning som jag har stora förväntningar på. Vi måste hela tiden ligga i framkant med teknik, leveranssäkerhet och kvalitet. Här får jag möjlighet att bidra med erfarenheter och utvecklas i rollen som produktionschef.

Boel har också ett starkt stöd av Christer Haraldsson som under lång tid varit mannen bakom det mesta för många som haft kontakt med vårt företag. Christer får nu möjlighet att lägga mer energi på inköpsfunktionen.

– Vi utvecklas och vi växer. I takt med det måste vi också anpassa vår organisation och renodla våra uppgifter, menar Christer.

Christer fokuserar nu på avtal och samarbeten med våra partner och leverantörer. Uppdatering med ny teknik och framförhållning när det gäller komplement till vår egen produktion blir viktiga delar i arbetet.

– Jag kan göra fler besök och fördjupa våra kontakter. Med ett stort kontaktnät kan vi agera snabbt i olika situationer och det blir allt viktigare, säger Christer.

Säljande aktivitet med kundvård

För att kunna erbjuda våra kunder bästa möjliga stöd och service kompletterar vi nu vårt säljteam med Lenita Ihregren i rollen som key account manager.

– Anders Åkvist, Dennis Axelsson och jag blir ett bra gäng. I min roll kan jag fördjupa kundkontakterna och svara för att vi verkligen tillför allt som kunden har nytta av.

Lenita har haft de svenska och norska försvarsmakterna som kunder med träningsprogram och militär utrustning i Saabkoncernen. Hennes förhandlingsvana och analysförmåga tillför viktig kompetens i våra relationer med större industriföretag.

– Vårt nyöppnade kontor i Jönköping blir en naturlig mötesplats med bra läge, där vi kan utveckla och förbättra samarbetet med företagen som vet att det lönar sig att ställa krav på Andrénverken. Vi har mycket att prata om och det ska bli fantastiskt roligt, säger Lenita Ihregren.

Dela artikel med: Dela artikel
  • E-post
  • Linkedin
Visa alla nyheter

FLER NYHETER FRAN ANDRÉNVERKEN

Ny certifiering garanterar kvalitet

29:e juni, 2016

Våra åtaganden med uppdrag från världsledande industriföretag kräver att vi ligger i topp när det gäller att garantera högsta kvalitet. Certifiering enligt ISO 3834-2 är ett sätt att dokumentera det.

Läs mer

Keeping it local

28:e juni, 2016

Based in the small Swedish town of Smålandsstenar, sheetmetal and pressworking subcontractor Andrénverken knows what works best to stay competitive and win business in a high-cost economy.

Läs mer

Ny investering gör oss ännu starkare

4:e september, 2015

En ny fiberlaser som kompletterar vår maskinpark ger oss helt nya möjligheter till snabb, flexibel produktion. Det senaste tillskottet i vårt investeringsprogram är en Fiberlaser Electra.

Läs mer

Få alla nyheter på e-post

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna från Andrénverken direkt i din inkorg.

image description

Läs mer om Andrénverken. Få vår broschyr på e-post.

Vi skickar dig gärna vår företagsbeskrivning som PDF direkt till din e-post. Enkel att spara, enkel att skriva ut.

image description